Description

UNIEKE KANS: HOOGWAARDIG OPLEVERINGSNIVEAU VOOR SCHERPE HUURPRIJS | € 100,- per m²/per jaar!

In Rijnzathe 12 is Garden Business Centre Rijnzathe gevestigd. Het business centre bestaat uit hoogwaardige kantoor-en vergaderruimtes waarin het gemak van de huurder voorop staat. Jij onderneemt, Garden Business Centre doet de rest. Door de ligging nabij de rijksweg A12 is de kantoorruimte zeer goed bereikbaar.

Op de 6e verdieping is er momenteel circa 735 m² VVO beschikbaar voor de verhuur. In overleg is het tevens mogelijk om de huidig huurder van de 5e naar de 6e verdieping verplaatsen, waardoor de 5e verdieping beschikbaar komt. Daarnaast is het mogelijk om een deel van de 5e en een deel van de 6e verdieping te huren indien dit gewenst is. Al met al, tal van opties in deze representatieve kantoorruimte!

Omgevingsfactoren

Rijnzathe is gelegen in het gebied Oudenrijn - De Meern op zichtlocatie van de rijksweg A12 richting Den Haag en Arnhem. Oudenrijn betreft een menging van kantoorbestemming en lichte industrie waarbij de kantoren zich grotendeels bevinden parallel aan, en op zichtlocatie van de A12. Deze kantorenstrook aan de weg Rijnzathe bestaat uit hoogwaardige kantoren waar gerenommeerde partijen zijn gehuisvest, waaronder zakelijke dienstverleners als Rabobank, Albron en ISS Nederland. In de naast Oudenrijn gelegen woonwijk De Meern bevindt zich een winkelcentrum met een breed winkelassortiment.

Huurprijs

De huurprijs van het object bedraagt € 100,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten

De vaste servicekosten bedragen € 45,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. De servicekosten zijn voor de navolgende leveringen en diensten:

- Gas, water, licht

- Gebouw gebonden services (lift, klimaatsysteem e.d.)

- Onderhoud groenvoorziening

- Pandbeveiliging

- Gebruik van binnenplaats

- Gebruik van pantry met heetwaterkraan

Opleveringsniveau

- Nette entree

- Lift

- Pantry

- Te openen ramen

- Toiletgroepen

- Kabelgoten voorzien van elektra en data-bekabeling

- Huidige vloerbedekking

- Huidige kamerindeling

Bestemming

Kantoorruimte ten behoeve van bureauwerkzaamheden.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer

Rijnzathe is aan de rijksweg A12 gelegen. Door de ligging nabij diverse knooppunten van snelwegen is Rijnzathe goed bereikbaar per auto.

Openbaar vervoer

Voor de deur stoppen bussen in de richting van De Meern-Oost en Utrecht CS.

Parkeren

Gardens Business Centre Rijnzathe beschikt over voldoende parkeerplaatsen. De kosten bedragen € 825,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Beschikbaarheid

Per direct.

Huurtermijn

Flexibele huurtermijnen bespreekbaar.

Huurbetaling

Per 1 (één) maand vooruit.

Opzegtermijn

12 (twaalf) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Indexering

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW

Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract

Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden

Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Properties

Main function: Kantoorruimte
Area 900 m²
Address Rijnzathe 12 De Meern

Availability

Status Beschikbaar
Acceptance In overleg

Questions?

Contact one of our offices

Zadelhoff Amsterdam

Amsterdam

020 70 581 27

Mail Amsterdam

Zadelhoff Utrecht

Utrecht

030 30 744 17

Mail Utrecht