Description

TE KOOP Burgemeester Verderlaan 9 te Utrecht

Algemene informatie

Dit zelfstandige kantoorgebouw is gelegen in de rustige en groene omgeving van “Park Voorn” ten westen van de stad Utrecht tegen het nieuwe stadshart Leidsche Rijn Centrum en direct aan de woonwijken Langerak en Parkwijk.

Leidsche Rijn Centrum is op circa 5 autominuten gelegen en biedt onder andere circa 130 winkelvoorzieningen, een hippe en de grootste Foodmarkt van Nederland, gezellige pleinen met terrasjes, koffietentjes en restaurants.

Op "Park Voorn" zijn diverse bekende ondernemingen gevestigd zoals onder andere Sanquin, Dutch Filmworks en Stichting Audiologisch Centrum.

Bereikbaarheid

Met eigen vervoer

Direct aan de rijksweg A2 (Amsterdam - Maastricht) gelegen. De op- en afritten zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Het openbaar vervoer

Op 200 meter afstand bevindt zich de bushalte aan de Burgemeester Verderlaan met een directe verbinding naar Utrecht Centraal Station. De reistijd van en naar Utrecht Centraal Station bedraagt 14 minuten. Het NS-station Leidsche Rijn ligt op slechts circa 1,5 kilometer afstand van het kantoorgebouw.

Oppervlakte

Het betreft een kantoorgebouw van circa 2.017 m² v.v.o verdeeld over 2 verdiepingen, als volgt verdeeld:

begane grond: circa 1.023 m² v.v.o.

1e verdieping: circa 994 m² v.v.o.

Conform NEN 2580 meetrapport opgesteld door BOAG B.V. d.d. 18-12-2007.

Parkeren

Bij het gebouw behoren 63 parkeerplaatsen op eigen terrein. Uitstekende parkeernorm van 1:32.

Opleveringsniveau en voorzieningen

Het kantoorpand zal worden opgeleverd in de huidige staat onder andere voorzien van:

- huidige glazen pui en entreedeur;

- intercominstallatie;

- centrale verwarmingsinstallatie met huidige radiatoren;

- huidige luchtbehandeling met 2-voudige mechanische ventilatie;

- huidige aanwezige kabelgoten ten behoeve van databekabeling en elektra;

- dubbele toiletgroep;

- huidige pantry’s, voorzien van onder- en bovenkastjes, vaatwasser, koelkast en close-in boiler;

- huidig plafond met plafondvelden voorzien van verlichtingsarmaturen;

- huidige vloerafwerking;

- huidige scheidingswanden, deels voorzien van glassecties;

- deels te openen ramen;

- huidige airco unit(s);

- brandmeld-/ontruimingsinstallatie;

- glasvezel (voor rekening Huurder);

- brandslanghaspels.

De huidige databekabeling CAT6 wordt eenmalig om niet aan Koper overgedragen. Verkoper neemt geen verantwoordelijkheid voor het functioneren van de huidige databekabeling.

Bestemming

Conform het bestemmingsplan is het toegestane gebruik:

kantoren.

Energielabel

Het gebouw heeft energielabel B.

Vraagprijs

€ 3.750.000,- kosten koper vrij van BTW.

Baten en lasten

Verrekening lasten (zakelijke lasten, te weten onroerende zaak belasting, waterschapslasten, rioolrecht) voor zover het betreft eigendom van de onroerende zaak.

Overdrachtsbelasting

De overdrachtsbelasting komt voor rekening van Koper en Koper zal aan verkoper uitkeren het verschil tussen enerzijds het bedrag dat aan overdrachtsbelasting verschuldigd zou zijn zonder vermindering van de heffingsrondslag en anderzijds het werkelijk aan overdrachtsbelasting verschuldigde bedrag.

Notaris

Ter keuze aan Koper.

Zekerheidsstelling

Tot meerdere zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen zal Koper te zijner keuze een waarborgsom van 10% van de koopsom storten op rekening van of af te geven bankgarantie bij de notaris. Deze zekerheidsstelling dient binnen 1 week na verloop van de eventuele ontbindende voorwaarden te zijn afgegeven.

Aanvaarding

In overleg.

Overige voorwaarden en condities

Koopovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Bijzonderheden

De verkoop geschiedt onder het voorbehoud van gunning door eigenaar.

W.W.F.T.

Ons kantoor en onze dienstverlening is onderhevig aan de W.W.F.T. (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme). Wij dienen derhalve van iedere koper verplicht de identiteit te identificeren en te verifiëren alsmede de herkomst van het vermogen vast te stellen alvorens een onderhandeling aan te kunnen gaan. Bij een natuurlijk persoon ontvangen derhalve bij een bieding graag een kopie legitimatiebewijs en een verklaring omtrent de herkomst van het vermogen.

Bij een rechtspersoon ontvangen wij op voorhand graag een recent uittreksel Kamer van Koophandel, UBO verklaring, verklaring herkomst vermogen en de identiteitsbewijzen van alle UBO('s). Wij zijn verplicht een cliëntonderzoek uit te voeren naar alle UBO's alvorens biedingen in behandeling te kunnen nemen.

Deze informatie is geheel vrijblijvend en door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, uitsluitend bestemd voor geadresseerde en niet bedoeld als een aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan door Zadelhoff Vastgoedadviseurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Properties

Main function: Kantoorruimte
Area 2017 m²
Construction year 1985
Address Burgemeester Verderlaan 9 Utrecht

Availability

Status Verkocht
Acceptance In overleg

Questions?

Contact one of our offices

Zadelhoff Amsterdam

Amsterdam

020 70 581 27

Mail Amsterdam

Zadelhoff Utrecht

Utrecht

030 30 744 17

Mail Utrecht