Description

Per direct beschikbaar, representatieve kantoorruimtes op loopafstand van CS Utrecht!

ALGEMEEN

Het kantoorgebouw Nieuwe Vaart aan de Arthur van Schendelstraat 600 te Utrecht is een van de meest bekende kantoorgebouwen van Utrecht wegens haar voormalige huurder Burgerzaken.

Nieuwe Vaart is een markant en bekend gebouw in de wijk. De kenmerkende lange gevels van natuursteen en de markante raampartijen geven Nieuwe Vaart een representatieve uitstraling. Het gebouw is gelegen op een fantastische locatie in het centrum van Utrecht. Het gebouw uit 1993 is totaal gerenoveerd waarbij de entree is uitgebouwd doormiddel van glazen pui.

Arthur van Schendelstraat 600 is onderdeel van een groter complex (500, 550 en 600). Het gebouw is verdeeld in twee vleugels welke aan elkaar zijn gekoppeld. De ruimte is flexibel in te delen waardoor het gebouw zowel voor grote als kleine huurders een markante, representatieve plek is om zich te vestigen.

LOCATIE

Het stationsgebied van Utrecht is één van de meest gewilde kantoorlocaties van Utrecht en kent een breed scala aan huurders. Meerdere gerenommeerde (overheids-)bedrijven zijn dan ook gevestigd in de directe nabijheid van de Arthur van Schendelstraat, zoals de Rechtbank, NS en Prorail.

Het Centraal Station en winkelcentrum Hoog Catharijne, het drukstbezochte winkelcentrum van Nederland waar een grote hoeveelheid winkels en horecavoorzieningen zijn gevestigd, bevinden zich op circa 10 minuten lopen van het kantoor. Nog dichterbij is de Oudegracht, waar verschillende horecagelegenheden en winkels aanwezig zijn.

Nieuwe Vaart kenmerkt zich door zijn uitstekende bereikbaarheid met zowel het eigen als openbaar vervoer.

OV

In een kwartier wandel je naar Utrecht CS, waar je naar alle uithoeken van Nederland kunt afreizen. Tevens ligt station Utrecht Vaartsche Rijn op 8 minuten loopafstand, vanaf hier vertrekken diverse sprinters en is binnen enkele minuten een frequente verbinding met Utrecht CS.

AUTO

Met de auto is dit gebouw het snelst te bereiken vanuit de oostelijke en zuidelijke richting. Parkeren is mogelijk voor de deur (betaald) of in de diverse parkeergarages in de omgeving.

BESCHIKBAARHEID

Voor de verhuur is momenteel 794 m² beschikbaar, verdeeld als volgt:

Nr. 550: 2e verdieping: circa 439 m² kantoorruimte;

Nr. 600: 4e verdieping: circa 355 m² kantoorruimte.

HUURPRIJS

Kantoorruimte:

€ 215,- per m² per jaar, exclusief BTW.

Parkeren:

€ 1.750,00 per plaats per jaar, exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN

€ 45,00 per m² per jaar, exclusief BTW.

VERREKENBAAR VOORSCHOT ENERGIE

€ 75,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW ten behoeve van:

? elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht en meetdiensten ten behoeve van het gehuurde, de installaties van het gebouw alsmede van de algemene ruimten en buitenterrein;

? gasverbruik inclusief vastrecht en meetdiensten ten behoeve van de algemene ruimten alsmede de gehuurde ruimte;

? waterverbruik inclusief vastrecht ten behoeve van de algemene ruimten alsmede de gehuurde ruimte;

Energie wordt geleverd op basis vaneen vast contract dat loopt tot 31 december 2023. Het exact te hanteren tarief per m² laat zich erg lastig voorspellen en wordt op dat moment bepaald met de tarieven van energie op dat moment.

ENERGIELABEL

Energielabel A.

HUUROVEREENKOMST

Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel 2015 van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM) met aanvullende bepalingen van verhuurder.

HUURTERMIJN

5 jaar met een aansluitende verlengingstermijn van 5 jaar. Afwijkende termijnen zijn bespreekbaar.

INDEXERING

Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

Properties

Main function: Kantoorruimte
Area 794 m²
Construction year 1992
Address Arthur Van Schendelstraat 600 Utrecht

Availability

Status Beschikbaar
Acceptance In overleg

Questions?

Contact one of our offices

Zadelhoff Amsterdam

Amsterdam

020 70 581 27

Mail Amsterdam

Zadelhoff Utrecht

Utrecht

030 30 744 17

Mail Utrecht